Mainos
Mainos

Hirvittävä onnettomuus tallentui videolle – äiti ja lapsi pelastuvat täpärästi nosturiauton alta

Nosturiauto jyrää pienen skootterin tyhjällä tiellä, mutta henkilövahingoilta onneksi vältytään.

Joskus hengenlähtö voi olla vähän liiankin lähellä. Järkyttävä video kiinalaisen äidin ja tämän pienen lapsen onnettomuudesta nosturiauton kanssa osoittaa, miten pienestä se joskus voi olla kiinni.

Huhtikuussa kuvattu video on Suzhousta. Nuori äiti on liikenteessä skootterilla. Kaduilla ei ole ruuhkaa, ja nainen ajaakin skootterinsa lähes keskelle risteystä. Kääntymässä oleva nosturiauto tarvitsee kuitenkin enemmän tilaa kuin nainen arvelee. Videolle on tallentunut kammottava hetki, kun nosturi jyrää skootterin ja sen kyydissä olevan äidin ja pienen lapsen.

Onneksi tilanne näyttää pahemmalta kuin lopulta on. PaikaLlisten uutislähteiden mukaan lapsi selvisi onnettomuudesta haavoittumatta, vaikka äidin voi nähdä kantavan lasta hetken huolestuneen näköisenä. Äiti itse kärsi asfaltti-ihottumasta, mutta selvisi pahemmilta vammoilta.

Tämän videon näkemisen jälkeen turvaväli saa kyllä taas uuden merkityksen.

Lähde: Newsflare

***

Onneksi tällä Bemarikuskilla ei ole isompaa ajoneuvoa allaan. Jälki olisi silloin vielä pahemman näköistä.


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme