Mainos
Mainos

Huonoja uutisia uusille asiakkaille: Teslan pikalataus muuttuu maksulliseksi

Teslan pikalatausverkosto muuttuu maksulliseksi vuoden alussa.

Sähköautovalmistaja Teslan Supercharger-pikalatausverkosto on muuttumassa maksulliseksi. Muutos astuu voimaan 1.1.2017 alkaen.

Muutos ei koske Teslan nykyisiä asiakkaita eikä ennen vuodenvaihdetta autonsa tilaavia, sillä he saavat nauttia ilmaisesta pikalatauksesta jatkossakin.

Ensi vuodesta alkaen uusille asiakkaille tarjotaan 400 kWh:n edestä ilmaista latausta, mikä riittää noin 1 600 kilometrin matkaan, mutta sen jälkeen lataus on maksettava itse.

Tesla ei ole vielä kertonut latauksen hintaa, mutta lupaa ajamisen pysyvän vastaavalla polttomoottoriautolla ajamista halvempana. 

Teslalla on maailmalla yhteensä noin 4 600 pikalatausasemaa. Valmistaja suosittelee auton lataamista kotona tai työpaikalla silloin, kun autoa ei tarvitse. Supercharger-verkosto on tarkoitettu palvelemaan pidempää matkaa taittavia autoilijoita.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme