Mainos
Mainos

Hurja video: Kansalaiset ottivat oikeuden omiin käsiinsä – pysäyttivät moottoripyörällä liikkuvan varkaan

Kun työllistetty poliisi ei ehtinyt tarpeeksi nopeasti paikalle, ottivat kansalaiset ohjat omiin käsiinsä ja saivat roiston kiinni.

Moottoripyörällä liikkuvista ryöstäjistä ja hyökkääjistä on tullut yksi Lontoon pahimmista ongelmista. Kaupungissa asuvat ihmiset ovat kuitenkin saaneet nopeasti ja ketterästi liikkuvista rötöstelijöistä tarpeekseen.

Tämä käy ilmi Lontoosta kuvatulta videolta: moottoripyörällä liikkunut mies yritti ilmeisesti varastaa jotakin, mutta kourallinen paikallisia ihmisiä puuttui tilanteeseen ja esti häntä. Tilanteen taustat eivät ole täysin tiedossa.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Video on julkaistu yksityishenkilön Facebookissa. Varkaan havaittuaan paikalliset soittivat poliisille, ja jahtasivat häntä katua pitkin. Ryöstäjä oli peittänyt kasvonsa moottoripyöräkypärällä ja huppupipolla.

Videolla näkyy, kuinka paikalliset saavat miehen kiinni ja kaatavat hänet maahan. Ilmeisesti joku oli jo ottamassa kovemmat otteet käsiinsä, mutta toinen huutaa videolla "ei lyömistä". Miehet vain repivät varkaan kypärän irti paljastaakseen tämän kasvot.

Video on ainakin opetus Lontoossa viliseville varkaille: paikallisia ei kannata ryöstää, sillä he saattavat antaa takaisin. Ja ryöstäjän kasvot voivat jopa päätyä nettiin.

Lähde: CarThorttle, Facebook

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme