Mainos
Mainos

Hyytävä video: Amerikkalaispariskunta pelkäsi henkensä edestä ketjukolarin keskellä – "Mikä vi**u ihmisiä vaivaa?!"

Michiganissa sattui perjantaina noin 40 auton ketjukolari, jossa oli kaikki ainekset täydelliseen katastrofiin. Peltiä meni ruttuun tonnikaupalla, mutta kaikeksi onneksi vain kolme ihmistä loukkaantui ja hekin lievästi.

Kaaos sai alkunsa, kun yksi auto karkasi kuljettajansa lapasesta liukkaalla ja lumisella valtatiellä Michiganin Muskegonissa. Näkyvyys oli lähellä nollaa ja lunta oli tullut parikymmentä senttiä, joten yhden auton ulosajo muuttui pian massiiviseksi ketjukolariksi.

Eläkkeellä oleva Jim Perrault oli yksi rytäkässä ojaan päätyneistä. Hän menetti autonsa hallinnan liukkaalla tiellä ja koska autosta nouseminen osoittautui liian vaaralliseksi, päätti hän ryhtyä kuvaamaan kaaosta samaan aikaan, kun hänen vaimonsa Sue yritti puhelimitse taivutella virkavaltaa sulkemaan valtatien. Videon aikana Perraultien autoon törmäsi ainakin kolme muuta autoa.

Videolla nähdään, kuinka monet autoilijat posottavat kovalla nopeudella ketjukolarin jatkoksi. Vaikka näkyvyys oli surkea, ei se hidastanut autoilijoita, joista osa ajoi sekamelskaan jopa sadan kilometrin tuntinopeudella. Video sisältää ymmärrettävästi rankkaa kiroilua.

– Mikä vi**u ihmisiä vaivaa, Jim huutaa videon loppupuolella, kun auto toisensa perään rysäyttää kaaoksen keskelle.

Moottoritie suljettiin raivaustöiden vuoksi lopulta kolmeksi tunniksi.

Katso video alta.


Lähde: Daily Mail

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme