Mainos
Mainos

IS: Tami määrättiin ajokieltoon – edustaa liikenneturvallisuuskampanjan kummina

Jääkiekkovaikuttaja Juhani Tamminen sai keskiviikkoaamuna tiedon, että hänet on määrätty ajokieltoon, uutisoi Ilta-Sanomat. "Tami" toimii parhaillaan yhtenä Vuosisadan liikenneteko -kampanjan kummeista.

Lätkäguru Juhani "Tami" Tamminen on määrätty ajokieltoon. Tamminen sai tiedon asiasta keskiviikkoaamuna, mutta kertoo reklamoineensa asiasta.

Tamminen kertoi Ilta-Sanomille, että hänelle oli kertynyt liikaa ylinopeuksia liian lyhyessä ajassa.

– Äärimmäisen minimaalisia ylityksiä. Välähdyksiä kameroissa, Tamminen kertoo IS:lle.

Tamminen toimii parhaillaan kummina Vuosisadan liikenneteko -kampanjassa. Kampanjan pääjärjestäjä ja tuottaja Mikko Vanni ei ollut tietoinen Tammisen ajokiellosta. Vanni kuitenkin tähdensi IS:n haastattelussa, ettei kampanjan kummeilta edellytetä tahratonta ajohistoriaa. Hän ei epäile, etteikö Tamminen olisi kampanjassa täysillä mukana.

Kampanjan periaatteisiin lukeutuvat turvavyön, kypärän ja heijastimen käyttö sekä liikennesääntöjen noudattaminen, kännykän käytön välttäminen ja ajoneuvon kunnosta huolehtiminen.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme