Mainos
Mainos

Japanilaiset persoja luksukselle – Rolls-Royce avaa maassa jo kuudennen myymälänsä

Autovalmistaja Rolls-Royce laajentaa toimintaansa entisestään Japanin markkinoilla. Luksusautoja voi ostaa vuoden 2017 puolivälistä lähtien myös Hiroshiman myymälästä.

Uusi myymälä on jo kuudes Rolls-Royce -myymälä Japanissa ja myymäläverkosto on kasvanut saarivaltiossa nopeaan tahtiin viime vuosina. Autovalmistaja avasi kolme viimeisintä myymälää viimeisten kolmen vuoden aikana.

– Japani on neljänneksi suurin yksittäinen markkina-alue Rolls-Roycelle maailmanlaajuisesti, Rolls-Royce Motor Carsin toimitusjohtaja Torsten Müller-Ötvös kertoo.

– Vuonna 2013 julkaistu Wraith on nykyään suosituin mallimme japanilaisten asiakkaiden keskuudessa. Tämä kertoo siitä, että uudet ja nykyaikaisesti muotoillut mallimme on otettu hyvin vastaan, Müller-Ötvös jatkaa.

Toimitusjohtaja kertoi myös, että Japani on Dawn-mallin suurin myyntialue Aasiassa ja perusteli hetken olevan siksi oikea myymäläverkoston laajentamiselle.

Müller-Ötvös ilmoitti autovalmistajan aikeista Japanin-vierailunsa yhteydessä syyskuussa.

Lähde: Rolls-Royce

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme