Mainos
Mainos

Järjettömän ylellinen juna aloitti liikennöinnin Japanissa – kyytiin mahtuu vain 34 matkustajaa

Tämä juna pystyy tarjoamaan luksusristeilijään verrattavissa olevaa luksusta.

JR Eastin "Train Suite Shiki-shima" aloitti liikennöinnin viime viikolla. Kyseessä on yksi maailman ylellisimmistä junista, johon ei aivan jokaisella ole asiaa – siitä pitävät huolen järkyttävän kalliit liput.

Tarjolla on kaksi eri reittiä. Kaksi päivää kestävä matka Yamanashissa, Naganossa ja Fukushimassa sekä nelipäivänen ajelu Hokkaidossa ja Koillis-Japanissa. Halvimmankin lipun hinta on noin 2 500 euroa, mutta kallein piletti kustantaa hurjat 7 600 euroa.

Kymmenvaunuisen junan molemmissa päissä on maisemavaunut, jotka ovat käytännössä pelkkää ikkunaa. Näissä vaunuissa on parhaimmat puitteet kuvankauniista näkymistä nauttimiseen.

Junassa on lisäksi 17 kahden hengen huonetta, joten kerralla mahtuu kyytiin 34 matkustajaa. Matkoja järjestetään vain toukokuusta marraskuuhun ja kovan kysynnän vuoksi lippujen osto-oikeudet arvotaan.

Junan suunnittelusta vastasi Ken Okuyama – mies, jonka kynästä on lähtöisin myös ikoninen Ferrari Enzo.

Lähde: SCMP

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme