Mainos
Mainos

Kääntyvä rekka murskasi pienen Toyotan – kumpi tässä oikein on syyllinen?

Tämä video toimii hyvänä muistutuksena siitä, että raskaiden ajoneuvojen kanssa ei kannata lähteä pelleilemään, sillä siinä jää hyvin nopeasti toiseksi – ja silloin tulee romua.

Briteissä kuvatulla videolla pienen Toyota Yaris -henkilöauton kuljettaja asettaa itsensä ja autonsa alttiiksi vaaralle ajamalla kääntymässä olevan rekan vierelle.

Sopivaa liittymishetkeä odottavan rekkakuskin huomio on kiinnittynyt oikealle, eikä tämä joko näe tai muista katsoa vasemmalle. Hän ei kuitenkaan olettanut, että tyhjään tilaan, jonka hän yritti jättää kääntymistään helpottamaan, tunkisi toinen ajoneuvo.

Tarkkasilmäiset (tai kyseisen paikan tuntevat) katsojat ovat huomauttaneet, että risteyksessä olisi vain yksi kaista vasemmalle kääntyville. Rekkakuski vain on ryhmittynyt aivan sen oikeaan laitaan, jolloin Toyotan kuljettaja on luullut kääntyviä kaistoja olevan kaksi.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme