Mainos
Mainos

Kaikkien aikojen komein Volkkari? Tältä näyttää tuleva Arteon

Volkswagenin tulevan lippulaivan ensiesiintyminen lähestyy vauhdilla. Arteon-nimeä kantava malli nähdään ensi viikolla alkavassa Geneven autonäyttelyssä, mutta sitä odotellessa valmistaja on julkaissut maistiaisia uutuudesta.

Arteon täyttää CC:n jättämän tyhjiön Volkswagenin mallistossa. Passatin yläpuolelle asettuva viisiovinen Arteon on niin lähellä edustustason Volkkaria kuin Euroopassa tullaan lähiaikoina pääsemään.

Autossa on keskitytty tarjoamaan mukavat oltavat jokaiselle istumapaikalle. Kuten lippulaivamallin kuuluukin, tulee Arteon pitämään sisällään Volkswagenin edistyneintä teknologiaa ja turvajärjestelmiä, joita muissa malleissa ei ole vielä nähty.

Sisäkuvia uudesta mallista ei ole julkaistu vielä lainkaan, mutta pitkään ei tarvitse niitäkään enää odottaa. Geneven autonäyttely nimittäin polkaistaan käyntiin jo ensi viikolla.

volkswagen arteon

volkswagen arteon 2

arteon

Lähde: Volkswagen

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme