Mainos
Mainos

Kolarin syytön osapuoli näytti poliisille videon sanojensa tueksi – pidätettiin siltä seisomalta

Floridalaismiehen seikkailut jatkuvat. Tällä kertaa paikallinen sankari luuli päässeensä pälkähästä jouduttuaan onnettomuuteen ja tiedettyään, että syyllinen selviäisi hänen kojelautakameraansa tallentuneelta videolta. Aivan loppuun asti hän ei asiaa kuitenkaan ajatellut.

Pääkuvan video

Mies osti junalipun sijaan auton, koska se tuli halvemmaksi

25-vuotias Xavier Inocencio Moran joutui huhtikuun alussa liikenneonnettomuuteen Floridassa. Syyttömyyttään vakuuttanut mies kertoi virkavallalle, että hän oli rysäyksessä uhrin roolissa ja tarjosi väitteidensä tueksi kojelautakameransa materiaalia poliisin katsottavaksi. Videomateriaali todisti, että Moran puhui totta.

Poliisit eivät kuitenkaan lopettaneet videomateriaalin katsomista kyseiseen nauhoitteeseen, kuten Moran oli varmasti ajatellut, vaan jatkoivat seuraavaan otokseen. Siinä näkyi, kuinka Moran oli pysäköinyt autonsa kauneussalongin eteen ja käveli ovelle pesäpallomaila kädessään. Samaan aikaan autosta noussut toinen henkilö rikkoi lasioven ja kaksikko meni sisään.

Moran pidätettiin murrosta epäiltynä.

Lähde: Jalopnik

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme