Mainos
Mainos

Kotipizzalle yli 70 tuliterää pizzataksia – lättyjen luvataan pysyvän kuumina jopa tunnin

Kian maahantuoja ja jälleenmyyjä Delta Auto on sopinut Kotipizzan kanssa yli 70 uuden kuljetusauton toimituksesta pizzeriayrittäjille.

Kotiinkuljetusta tarjoavien Kotipizzojen käyttöön tulee maaliskuuhun mennessä yhteensä 71 Picanto- ja Rio-mallista Kiaa. Uusien autojen takatiloissa on integroitu lämpölaatikko, jossa pizzat pysyvät 60-asteisina jopa tunnin ajan.

Kotipizzan toimitusjohtajan Tommi Tervasen mukaan 16 pizzaa kantolaukuissaan vetävä lämpölaatikko takaa, että ruoka päätyy asiakkaalle lämpimänä.

Kotiinkuljetusten osuus ketjun myynnistä on kasvanut koko ajan, joten samalla tarve räätälöidylle ajoneuvoratkaisulle on muodostunut yhä suuremmaksi. Uusia autoja on käytössä jo useilla paikkakunnilla.

Yritys on kehittänyt myös oman Kuljetusäppi-sovelluksen, joka pyrkii löytämään parhaan reitin ja välttämään ruuhkat. Jatkossa asiakas voi seurata kuljetuksen etenemistä ja kestoa sovelluksessa.

Lähde: Kotipizza

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme