Mainos
Mainos

Kuinka monta lehmää mahtuu Honda Civiciin? Kaksi, nähtävästi!

Maaliskuun alussa Kaliforniassa hätäkeskukseen soitettiin hätäpuheluita oudon tapauksen takia. Pysäköidyn valkean Honda Civicin takakontista pyrki ulos lehmä.

Kaksi poliisia saapui paikalle hälytyksen saatuaan. He kohtasivat erikoisen näyn. Auton takakontista yritti kivuta pois vasikka ja miehet löysivät takapenkiltä vielä toisen. Molempien lehmien sorkat oli sidottu yhteen.

Poliisit saivat eläimet onneksi ulos autosta ja vapauttivat niiden jalat. Vasikat pääsivät liekaan läheisen puun varjoon.

Autoa hetken tutkittuaan miehille kävi ilmi, että sen rekisterikilvet oli väärennetty, mutta auto ei ollut kuitenkaan ilmeisesti varastettu. Sen omistajaa ei ole silti vielä tavoitettu.

Kovaonniset vasikat kuljetettiin läheiselle tilalle hoitoon, kunnes niiden oikea omistaja löydetään. Karjavarkaudesta voi saada Kalifornian osavaltiossa tuhansien eurojen sakot tai jopa vuoden vankeutta. 

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme