Mainos
Mainos

Kuljettaja soitti hätänumeroon, kun kaasu hirtti kiinni – kuoli törmättyään rekkaan

Brittimies sai surmansa ajettuaan hurjaa ylinopeutta ja törmättyään pysäköidyn rekka-auton perään. Mies oli onnettomuushetkellä puheyhteydessä hätäkeskukseen ja kertoi auton vakionopeudensäätimen jumittuneen.

Brittiläinen Kaushal Gandhi, 32, soitti hätäkeskukseen tajuttuaan, että hänen autonsa vakionopeudensäädin oli jumittunut, eikä hän saanut autoa hidastamaan. Miehen mukaan Skoda Octavian nopeusmittari näytti noin 112 kilometriä tunnissa, mutta todellinen nopeus oli hänestä paljon enemmän. Törmäyshetkellä Gandhilla oli vauhtia lähes Octavian huippunopeuden verran, noin 200 kilometriä tunnissa.

Hätäkeskuspäivystäjä ehdotti käsijarrusta vetämistä, mutta Gandhi ei koskaan ehtinyt sitä tekemään.

Skoda ja emoyhtiö Volkswagen tutkivat auton dataa, mutta eivät löytäneet mitään viitteitä viasta. VW:lla työskentelevä tutkija Martin Clatworthy kertoi, että auton datan mukaan kaasupoljin oli täysin alaspainettuna onnettomuutta edeltävien viiden sekunnin aikana. Jarrua ei painettu lainkaan.

Gandhin ystävän mukaan mies ei ollut itsetuhoinen. Hän harrasti laskuvarjohyppäämistä sekä jousiammuntaa ja oli kaiken lisäksi palaamassa yhteen entisen tyttöystävänsä kanssa.

Gandhin elimistöstä ei löytynyt aineita, jotka olisivat voineet vaikuttaa hänen ajamiseensa.

Lähde: Daily Mail

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme