Mainos
Mainos

Kuljetus Auvisen "Lowrider" on rekkamiehen purppuraunelma – ja takuuvarma katseidenkääntäjä

Tämä ajoneuvoyhdistelmä kiinnittää huomion niin valtateillä liikkuessaan kuin parkkipaikallakin seistessään.

Kuljetus Auvinen on Helsingissä päämajaansa pitävä kuljetusliike, joka on tunnettu ajoneuvojen ja taideteosten rajaa hälventävistä luomuksistaan. Alan palkintoja kahmivan yhtiön Mercedes-Benz Actros 2663 -ajoneuvoyhdistelmän noteerasi hiljattain myös Mersun emoyhtiö Daimler.

Purppurainen Actros 2663 Lowrider kunnioittaa Yhdysvaltain länsirannikon autokulttuuria niin väreillään kuin materiaaleillaankin. Pinnavanteet ja valkosivurenkaat ovat kirsikkana kakun päällä.

Toimitusjohtaja Mika Auvisen mukaan Lowriderin luomiseen käytettiin yli 6 000 työtuntia ja suurin piirtein 450 000 euroa. Vaikka Lowrider onkin tuttu näky näyttelyissä, käytetään sitä myös ihan oikeaan työntekoon.

Ja se hävyttömän onnekas kaveri, jonka työpaikkana Lowrider toimii, on nimeltään Arto Simola, joka on ajanut rekkaa Kuljetus Auvisella kolmisen vuotta.

Lähde: Daimler

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme