Mainos
Mainos

Kun järki ei päätä pakota: Vandaalin pakomatka päättyi nopeasti ja kivuliaasti

Vaikkei omaisuuden tuhoaminen olekaan yhtä vakava asia kuin auton alle jääminen, voi joku kierolla tavalla maailmaa katsova todeta vandaalin saaneen ansaitsemansa opetuksen.

Oheinen video tallentui valvontakameraan Puolassa viime torstaina. Videolla nähdään kadulla kävelevä mies, joka on päättänyt ottaa asiakseen erään liikehuoneiston ikkunoiden hajottamisen.

Toiminnan laittomuudesta huomauttava ohikulkija joutuu pieneen kärhämään miehen kanssa, mutta vetäytyy nopeasti takavasemmalle ja soittaa ilmeisesti poliisille.

Kun tarinamme päähenkilö saa asiansa hoidettua, päättää hän liueta paikalta. Mies ottaa muutaman juoksuaskeleen ja lähtee ylittämään tietä varsin huolettomasti. Pakettiauto kuitenkin peittää näkyvyyden toisesta suunnasta, eikä lähestyvä autoilija huomaa miestä ajoissa. Tämä suorittaa näyttävän ilmalennon asfalttiin, mutta ei tiettävästi loukkaantunut vakavasti.

Myymälän omistajan mukaan sama mies rikkoi heidän ikkunoitaan ensimmäisen kerran kaksi viikkoa sitten.

Lähde: ViralHog

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme