Mainos
Mainos

Kun ökyily menee överiksi: Tämä Rolls-Royce on maalattu murskatuilla timanteilla

Järjettömän ylellisistä autoistaan tunnetulta Rolls-Roycelta on paukut kaikkea muuta kuin loppu. Rolls-Royce nimittäin esittelee Genevessä, mihin kaikkeen se pystyy, mikäli asiakkaalta löytyy riittävästi maksukykyä.

Rolls-Royce pyrkii näyttämään Geneven autonäyttelyssä, minkä takia sitä pidetään maailman johtavana luksusautojen valmistajana. Valmistajan kyky vastata asiakkaan toiveisiin on viety esillä olevassa Rolls-Royce Ghost Elegancessa aivan uusiin sfääreihin, mikä näkyy niin auton sisä- kuin ulkopuolellakin.

Tämän kyseisen auton maalipinta pitää sisällään huimat 1 000 murskattua timanttia, jotka on tietenkin louhittu mahdollisimman eettisesti. Timantit on jauhettu murusiksi ja sekoitettu maaliseokseen.

Diamond Stardustiksi kutsuttu maalipinta on Rollsin mukaan kallein, minkä yksikään heidän autonsa on koskaan saanut ylleen. Tarkkaa hintaa valmistaja ei kuitenkaan paljastanut. Maalipintaa kehitettiin kaksi kuukautta ja sen sively auton pintaan erityisellä oravankarvasudilla kesti kaksi vuorokautta.

Auton sisätiloissa on käytetty asiakkaan toiveiden mukaisesti tämän lempimateriaalia, tartaanikangasta, jossa yhdistyvät hänen lempivärinsä harmaa, musta ja punainen.

Lähde: Rolls-Royce

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme