Mainos
Mainos

Kuninkaallista lisää kerrakseen – prinssi Williamin autosta pyydetään tuplasti enemmän kuin uudesta

Cambridgen herttuan omistuksessa ollut maasturi on myynnissä.

Aiemmin prinssi Williamin omistuksessa ollut Range Rover on asetettu vasaran alle.

Kyseessä on sama auto, jolla prinssi William haki puolisonsa Catherinen ja vastasyntyneen prinssi Georgen synnytyslaitokselta lähes tarkalleen kolme vuotta sitten.

Herttuapari sai auton lahjoituksena Range Roverilta, mutta suoraan heidän käsistään auto ei kuitenkaan tule myyntiin. Auto palautui jo aiemmin takaisin valmistajalle, jonka jälkeen se on ollut yksityisellä omistajalla. Keväällä auton osti Sun Screen IT -yhtiön perustaja Nathaniel Comer, joka toimii nyt noin 50 000 kilometriä ajetun auton myyjänä.

Yhtiö myy 4,4-litraisella moottorilla varustettua Range Roveria noin 180 000 eurolla, mikä on lähes kaksinkertainen hinta uuteen vastaavaan verrattuna. Osa myyntituotostoa menee kehitysmaissa sijaitsevien koulujen tietokonehankintoihin, ja osalla tuetaan sotilaiden mielenterveystyötä. Autosta voi jättää suljettuja tarjouksia 19. elokuuta asti.

Nähtäväksi jää, löytyykö prinssin autotallista pian uunituore Bentley Bentayga, jonka väitetään olevan myös hänen isoäitinsä suosiossa.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme