Mainos
Mainos

Kuvat: Tennistähti automerkin lähettiläänä: näyttää hyvältä – kuulostaa lattealta

Venäläinen tennispelaaja Maria Sharapova on ihastuttanut lajitaitojensa lisäksi ulkoisen olemuksensa ansiosta tennisfaneja ja vähän muitakin. Hän on tätänykyä myös saksalaisen autoteollisuuden puolestapuhuja, Porsche-brändilähettiläs.

Viime torstaina Sharapova esiintyi Lontoossa ennen Wimbledonin turnauksen esikekkereitä yhdessä Porsche Boxster Spyder -automallin kanssa. Porsche Boxster Spyder esiteltiin yleisölle aiemmin tänä vuonna New Yorkin autonäyttelyssä ja nyt oli pikaisen Englannin-visiitin aika.

– Boxster Spyder on klassinen urheiluauto, mutta silti se tuntuu modernilta ja hienostuneelta. Haluan sellaisen, Sharapova kommentoi ei-niin-kovin yllättävästi markkinoimaansa merkkiä.

Porsche Boxsteria valmistettiin Suomessa vuosina 1997-2011 Valmetin Uudenkaupungin autotehtaalla. Nykyisin asiakkaina ovat automerkit kuten BMW, Lamborghini, Daimler, Bentley, Mini ja Renault.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme