Mainos
Mainos

Länsiväylä: Taksit alkavat kuljettaa paketteja – ympäri vuorokauden

Taksit ovat laajentaneet toimintaansa tavarankuljetukseen. Pakettipalvelun pilottikokeiluja on aloitettu eri puolilla Suomea.

Kotimaiset taksit aloittavat pakettikuljetuspalvelun, joka toimii suomalaisen eSend-mobiilisovelluksen kautta. Sekä yksityiset kuluttajat että yritykset voivat tilata sovelluksen kautta tavarankuljetuksia.

Palvelun pilottikokeilut on aloitettu eri puolilla Suomea. Pääkaupunkiseudulla paketteja kuljettaa LähiTaksi, Lounais-Suomessa Taxidata. Jyväskylässä, Kanta-Hämeessä, Tampereella ja Satakunnassa palvelusta vastaavat paikalliset Aluetaksit.

Mobiilisovelluksen tarkoituksena on tehdä lähettäminen mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi ajossa olevien kuljetusautojen vapaata kapasiteettia hyödyntämällä. Palvelu auttaa etsimään kulloinkin sopivimman kuljetusvaihtoehdon.

Kuljetuksen etenemistä voi seurata sovelluksen avulla, kuljetusmaksut suoritetaan pankki- tai luottokortilla. Pakettien toimituksesta vastaavat ammattikuljettajat, jotka ovat sitoutuneet kuljetusalan toimitusehtoihin.

Palvelu toimii ympäri vuoden kaikkina vuorokauden aikoina.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme