Mainos
Mainos

Lentokone teki pakkolaskun keskelle katua – hurja video tallentui poliisiauton kameraan

Kaksi floridalaispoliisia pääsivät todistamaan poikkeuksellista näkyä viime sunnuntaina ollessaan suorittamassa toista tehtävää.

Poliisiauton kojelautakameran videolla nähdään, kuinka pieni yksimoottorinen kone lähestyy kadulla seisovia poliisiautoja todella matalalla. Hyvin nopeasti käy selväksi, että koneessa on vakavia teknisiä ongelmia ja se tulee laskeutumaan tavalla tai toisella.

Lentokoneen moottoriin oli iskenyt vika pian nousun jälkeen. Pilotin mukaan hän ei uskonut selviävänsä takaisin kentälle, vaan yritti etsiä vaihtoehtoista, mutta turvallista laskeutumispaikkaa. Hän kertoi nähneensä kadulla olleet poliisiautot ja näiden takana olleen aukeamman paikan ja teki päätöksen laskeutumisesta.

Koneen toinen siipi osui laskeutumisen yhteydessä puuhun, mutta 66-vuotias lentäjä ja tämän 55-vuotias matkustaja eivät loukkaantuneet rytäkässä.

Lähde: Pinellas Sheriff

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme