Mainos
Mainos

Liukkaat tiet autoilijoiden kiusana – Pelastuslaitos: Ikinä ei ole niin kiire, ettei ehtisi auttaa

Helsingin kaupungin pelastuslaitos varoittaa liukkaasta ajokelistä ja muistuttaa, että koskaan ei ole liian kiire pysähtyä auttamaan kanssa

Liikenteessä on Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen mukaan ollut tänään paljon vaaratilanteita. Tiet ovat olleet liukkaita ja aurinko paistanut silmiin.

Pelastuslaitos kehottaa autoilijoita kiinnittämään huomiota turvaväliin, ajokelin mukaiseen ajonopeuteen ja muuhun liikenteeseen. Pelastuslaitokselta muistutetaan, että jokaisella meistä on auttamisvelvollisuus. 

– Jos huomaat onnettomuuden, pysähdy auttamaan. Huomioi oma turvallisuutesi liikenteen seassa, käytä huomioliiviä ja auton hätävilkkuja. Selvitä mitä on tapahtunut, onko loukkaantuneita ja onko hätänumeroon soitettu. Hätänumerosta saat jatko-ohjeet. Ikinä ei ole niin kiire, että ei ehtisi auttaa. Joku päivä se voit olla sinä, joka tarvitsee apua.

Lähde: Helsingin kaupungin pelastuslaitos

***
Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme