Mainos
Mainos

Maailman typerimmät autovarkaat? Kuvasivat Facebook-liveä varastetusta limusiinista

Tauolla ollut kuljettaja oli ensiksi kieltäytynyt kuljettamasta kolmea auton kaapannutta miestä.

Limusiinin varastaneet ja sen kuljettajan pahoinpidelleet kolme autokaappaajaa ovat saaneet pidätysmääräyksen Clevelandissa, Yhdysvalloissa. Epäillyt olivat kuvanneet huviajelunsa varastetulla autolla suorana lähetyksenä Facebookiin.

Kolmikko kaappasi limusiinin kuljettajalta, joka oli tauolla pikaruokaravintolan pihassa. Epäillyt pyysivät kuljettajaa kyyditsemään heidät ravintolan autokaistan läpi.

Kuljettaja kieltäytyi, jonka seurauksena kolmikko pahoinpiteli kuljettajan ja varasti limusiinin.

Seuraavana päivänä auton kaapanneet nuoret lähtivät huviajelulle varastetulla autolla ja käynnistivät Facebookissa suoran lähetyksen juhlimisestaan. Lopulta he kolaroivat auton ja pakenivat paikalta.

Clevelandin poliisi julkaisi pidätysmääräykset autovarkaista löytämiensä DNA-näytteiden ja nettiin julkaistun videon todistearvon perusteella. Neropatit autovarkaat olivat poliisin vanhoja tuttuja ja ovat edelleen pakosalla.

Autonkuljettaja selvisi kaappauksesta aivotärähdyksellä.

Lähde: Auto Blog


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme