Mainos
Mainos

Menikö julkkiskokki tällä kertaa liian pitkälle? Gordon Ramsay kehuskeli, miten välttyy ylinopeussakoilta kaahatessaan Ferrarillaan

Rääväsuinen tv-kokki paljasti kaahaavansa urheiluautollaan usein reilua ylinopeutta. Samalla hän kertoi, miten onnistuu välttymään ylinopeussakoilta.

Skotlantilainen julkkiskokki Gordon Ramsay kertoi Mirrorin haastattelussa kaahaavansa usein Los Angelesin valtateillä yöaikaan. Ylinopeussakoilta hän kertoo välttyvänsä muovikelmun avulla.

Ramsay sanoi kiepauttavansa kelmua Ferrarinsa rekisterikilpien ympärille, jolloin peltipoliisin salama heijastuu kelmusta eikä rekisteritunnus ole luettavissa.

– Se vain heijastaa. Nerokasta! Tämä on loistava vinkki. Yritän vain auttaa, 51-vuotias neljän lapsen isä sanoi.

Ramsay tunnetaan kivenkovana Ferrari-fanina. Hänellä on Los Angelesissa "vain" yksi, mutta Euroopassa odottaa jopa kahdeksan muuta. Kaikesta huolimatta Ramsay kertoo häpeävänsä joka kerta, kun hyppää jonkin ökyautonsa rattiin.

– Se on kuitenkin jotain, mitä rakastan ehdottoman paljon, se täydellisyys, Ramsay hehkutti italialaisvalmistajan autoja ja kertoi pyrkivänsä tuomaan samanlaista täydellisyyttä myös valmistamiinsa annoksiin.

Lähde: Mirror

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme