Mainos
Mainos

Mersu tuo markkinoille täysin uuden katumaasturin – Suomi-mallikin menee rajusti uusiksi

Mercedes-Benz uudistaa koko kompaktimallistonsa. Se esitteli pari päivää sitten kiusoittelevia kuvia uudesta A-sarjalaisesta, mutta luvassa on myös täysin uusi malli pienempien katumaastureiden luokkaan, GLA- ja GLC-mallien väliin.

Useat saksalaiset autolehdet kertovat Mercedes-Benzin lyöneen lukkoon täysin uuden GLB-mallin valmistuksen. Kyseessä on kompaktien katumaastureiden luokkaan asettuva uutuus, joka saataneen markkinoille vuonna 2019. Täyssähkömalli seuraisi seuraavana vuonna.

GLB:n uskotaan ottavat vaikutteita legendaarisesta, 1970-luvun designia edustavasta G-sarjan möhköstä sekä vuonna 2012 esitellystä Ener-G Force -konseptista. A-sarjalaisen alustalle rakentuvasta mallista odotetaan sekä viisi- että seitsemänpaikkaista versiota.

Valmistaja myös vilautti Suomessakin valmistettavan A-sarjalaisen seuraajaa, joka puolestaan on saamassa coupemaisia piirteitä. Autosta nähdään maaliskuussa Geneven autonäyttelyssä fyysinen veistosmalli, mutta todennäköisesti syyskuun näyttelyssä Frankfurtissa jo valmiimpi versio. Uuden A-sarjalaisen muodot tulevat näkymään myös muissa uudistuvissa kompaktimalleissa.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme