Mainos
Mainos

Mies pelkäsi myöhästyvänsä töistä – kaahasi poliisia pakoon yli 200 km/h

Wisconsilaismies sai poliisit peräänsä ajettuaan huomattavaa ylinopeutta. Lyhyen takaa-ajon ja sitä seuranneen kolarin jälkeen mies tarjosi selityksen, johon kuka tahansa voi samaistua.

25-vuotias Zachary Ryan Aschenbach kellotti viime keskiviikkona yli 200 km/h:n lukemat poliisin tutkaan. Aschenbach onnistui aluksi pakenemaan lain kouraa, mutta pian hänen autonsa löydettiin romuttuneena.

Kuin ihmeen kaupalla kolarista selvinnyt Aschenbach oli jatkanut matkaansa jalkaisin, eikä poliiseilla kestänyt pitkään tavoittaa häntä.

Mies kertoi kovan vauhtinsa ja poliisin pysäytyskäskyn laiminlyömisen syyksi sen, että hänellä oli kiire töihin. Hän kertoi poliiseille uskovansa saavansa potkut, jos myöhästyisi.

Aschenbach ei sattuneesta syystä ehtinyt kuitenkaan ajoissa työpaikalleen, mutta tarina ei kerro, saiko hän pitää työnsä.

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme