Mainos
Mainos

Nainen määrättiin maksamaan lähes 30 000 euroa yksityiselle parkkifirmalle

Brittinainen oletti, että hänen saamansa 200 parkkisakkoa eivät olleet täytäntöönpanokelpoisia. Hän on hiljattain saanut selville asian oikean laidan.

Skotlantilainen Carly Mackie jätti Mininsä toistuvasti isäpuolensa asunnon eteen, vaikka pysäköinti tien kyseisessä kohdassa oli kielletty muilta paitsi talon asukkailta. Seurauksena oli yli 200 parkkisakkoa yksityiseltä pysäköinninvalvontafirmalta parin vuoden aikana.

Telegraphin mukaan 28-vuotias Mackie ei koskaan valittanut yhdestäkään parkkisakosta, vaan heitti ne kylmästi pois, koska ei uskonut niiden olleen täytäntöönpanokelpoisia.

Yritys haastoi Mackien oikeuteen viime vuonna, mutta naisen mukaan sakot olivat laittomia, eikä hänen tarvinnut niitä maksaa. Nyt skotlantilainen oikeus on kuitenkin määrännyt sakot maksettavaksi ja naista odottaa 24 500 punnan eli lähes 30 000 euron lasku.

Parkkiruutu talon pysäköintihallista olisi maksanut noin 45 euroa kuukaudessa.

Lähde: ITV, Telegraph, Car Throttle

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme