Mainos
Mainos

Naiselle 4 000 euron edestä parkkisakkoja omasta pihasta – voitti oikeudessa yksityisen "kiusaajafirman"

Brittinainen sai vuoden aikana yhteensä 19 parkkisakkoa pysäköityään autonsa talonsa eteen. Hän jätti sakot kuitenkin joka kerta maksamatta, sillä ne olivat hänen mielestään aiheettomia. Lopulta summa kasvoi tuhansiin ja nainen vei tapauksen oikeuteen.

Elissa Corrigan oli ostanut liverpoolilaisesta kerrostalosta asunnon, johon kuului kaksi autopaikkaa. Hän sai siitä huolimatta tuulilasiinsa kuitenkin jatkuvasti aiheettomia sakkolappuja. Corrigan antoi ne aina parkkipaikan tai talon henkilökunnalle pyytäen samalla aiheettomien sakkojen mitätöintiä.

– Pysäköintialue on aidattu ja portilla pitää antaa koodi, joten sinne ei edes pääse ajamaan, jos ei ole talon asukas tai kutsuttu vieras, Corrigan kertoi Daily Mailille.

Kolme vuotta myöhemmin Corrigan oli jo muuttanut kyseisestä talosta pois, kun hän sai odottamatta kuulla ulosottomiehistä, jotka olivat käyneet hänen entisen asuntonsa ovella. Heillä oli mukanaan lasku, jossa vaadittiin naiselta yhteensä 4 000 euroa maksamattomista parkkisakoista.

Corrigan ei suostunut maksamaan laskua, vaan sen sijaan haastoi kiusaajafirmana pitämänsä yrityksen oikeuteen. Naisen mielestä he yrittivät huijata häneltä rahaa perusteettomasti. Nainen voitti lopulta tapauksen oikeudessa.

– Se, että yksityiset yhtiöt voivat vain tulla ja sanoa perusteettomasti että ”olet meille nyt yli sata puntaa velkaa” on hirvittävää.

Lähde: Caters News, Daily Mail

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme