Mainos
Mainos

Nyt.fi: Sunny Car Centerin mainostolppa saa uuden elämän Lahdessa

Surullisenkuuluisan autokaupan Sunny Car Centerin lokakuussa purettu mainostolppa herää henkiin Lahdessa, uutisoi Helsingin Sanomien Nyt.fi.

Hämeenlinnaan kaavaillusta Sunny Car Centeristä povattiin Euroopan suurinta autoliikettä. Yrittäjä Markku Ritaluoman haaveen rahoittajiksi oli hankittu muun muassa "arabimiljonääri" ja "Sambian entisen presidentin leski".

Rahoittajia ei koskaan kuitenkaan kuulunut ja yritys meni konkurssiin 2015. Jäljelle jäi hämeenlinnalaisella pellolla seissyt mainostolppa, joka purettiin lokakuussa.

28-metrinen tolppa on kuitenkin löytänyt uuden omistajan ja ensi kesänä se nousee Nyt.fi:n tietojen mukaan tavaratalo Kärkkäisen pihalle Lahden Renkomäkeen.

J. Kärkkäinen Oy:n kaupallinen johtaja Antti Korkiakoski vahvisti Nyt.fi:lle, että tolppa on vaihtanut omistajaa ja makaa tällä hetkellä tavaratalon pihalla. Sunny Car Centerin logoja tolppaan ei jää, vaan tilalle tulee tavaratalon omat plakaatit.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme