Mainos
Mainos

Päästöskandaali: Baijerin osavaltion poliisi ei korjauta Volkkareitaan

Saksalaislehden tietojen mukaan Baijerin osavaltion poliisi ei aio korjauttaa huijausohjelmistolla varustettuja autojaan.

Baijerin poliisi ei aio maailmanlaajuisesta takaisinkutsusta huolimatta viedä huijausohjelmistolla varustettuja Volkswageneita korjattaviksi, kertoo Süddeutsche Zeitung

Baijerin sisäministeri Joachim Herrmannin mukaan osavaltion noin viittäsataa takaisinkutsun koskettamaa poliisiautoa ei tulla ainakaan toistaiseksi viemään korjaamolle, koska Volkswagen ei pysty takaamaan, ettei autoon tehtävistä muutoksista ole haittaa tulevaisuudessa. On epäselvää, kuka on vastuussa, jos moottori vikaantuu esimerkiksi viiden vuoden päästä.

Yksityisten Volkswagen-omistajien ei ole mahdollista kieltäytyä korjauskutsusta. Mikäli autoa ei takaisinkutsusta huolimatta viedä korjaamolle, voidaan se poistaa liikennekäytöstä.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme