Mainos
Mainos

Pariisilaisessa naisten taksissa ei tarvitse pelätä ahdistelua – takapenkillä tarjolla myös meikkisettejä

Pariisissa liikennöinnin aloittanut naisten taksi pyrkii lisäämään naiskuskien määrää miesvaltaisella taksialalla ja takaamaan naismatkustajille turvallisen ja häiriöttömän taksimatkan, uutisoi Travel and Leisure.

Valtaosa taksikuskeista on miehiä, eivätkä naiset aina tunne oloaan turvalliseksi matkustaessaan tuntemattoman miehen kyydissä.

Pariisilainen Women drive pyrkii ratkaisemaan ongelman tarjoamalla naisille häirinnästä vapaita taksikyytejä. Women driven autoissa on vain naiskuskeja, ja asiakkaat saavat matkustaa paikasta toiseen ilman vihjailevia katseita, tungettelevia kysymyksiä tai asiattomia ehdotuksia.

Naisille suunnattu taksipalvelu panostaa myös luksukseen ja tarjoaa asiakkaidensa käyttöön vesipulloja, meikkisettejä ja mobiilitabletteja. Etenkin turisteja silmällä pitäen yhtiö tarjoaa mahdollisuutta varata kuljettaja henkilökohtaiseksi oppaaksi tai vaikka shoppailukaveriksi.

Samantyyppisiä naisille suunnattuja taksipalveluita on tarjolla esimerkiksi Lontoossa, New Yorkissa ja Australiassa. Myös pariisilaisen Women driven suunnitelmissa on laajentaa toimintaansa jatkossa myös muille paikkakunnille.

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme