Mainos
Mainos

Pariskunta jäi jumiin autiomaahan – Teslan ovet eivät auenneet, kun kännykästä katosi kenttä

Pariskunnan lauantainen autoretki autiomaassa keskeytyi, kun Teslan mobiilisovellus lakkasi toimimasta ja avaimet olivat jääneet kotiin.

Las Vegasin lähettyvillä ajelulla ollut pariskunta teki pahan virheen poistuessaan autosta alueella, jossa ei ollut toimivaa verkkoyhteyttä.

Kuljettaja, Ryan Negri, oli nimittäin jättänyt auton fyysisen avaimen kotiin, koska arveli pärjäävänsä Teslan mobiilisovelluksella kanjonikierroksen ajan.

Sovelluksen avulla on mahdollista muun muassa avata ja lukita oman Teslan ovet, mutta sovellus luonnollisesti vaatii toimivan nettiyhteyden.

Koiriensa kanssa liikkeellä ollut pariskunta huomasi jääneensä auton ulkopuolelle, koska puhelin ei saanut yhteyttä verkkoon.

Negri jakoi kuvan tilanteesta Instagram-tililleen. Hän kertoo, että hänen vaimonsa juoksi reilun kolmen kilometrin päähän saadakseen kenttää puhelimeen ja soitti ystävänsä noutamaan heitä autiomaasta.

Hän kritisoi Teslaa, joka ei hänen mukaansa ole ottanut tällaisia tilanteita riittävän hyvin huomioon älyominaisuuksia suunnitellessaan.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme