Mainos
Mainos

Parkkisakko napsahti omasta kotipihasta – perhe kieltäytyy maksamasta

Australialaisperhe ei suostu maksamaan parkkisakkoa, joka oli ilmestynyt perheen pojan kotipihaan pysäköidyn auton tuulilasiin.

Australian Perthissä asuva perhe yllättyi pahemman kerran, kun perheen pojan auton tuulilasiin oli ilmestynyt sadan Australian dollarin parkkisakko. Auto oli pysäköity perheen kotipihaan, eikä se ollut tiellä edes osittain.

– En pysty ymmärtämään, miksi meitä sakotetaan omaan pihaan pysäköinnistä, Sandra Regterschot kummasteli televisiokanavan haastattelussa.

Katso linkin takaa löytyvältä videolta, miten auto oli pysäköity.

Kaupungin mukaan koko pihatie ei suinkaan kuulu asukkaalle, vaan tien reuna on kaupungin aluetta, eikä sille saa pysäköidä. Kaupunki on kehottanut asukkaita jättämään autonsa tien toisella puolella olevan koulun pysäköintiruutuihin.

– Mihin lapsiaan koulusta hakevat vanhemmat sitten pysäköivät, jos alueen asukkaiden autot valtaavat koulun pysäköintipaikat, Regterschot ihmetteli.

– En aio maksaa sakkoa, hän vakuutti.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme