Mainos
Mainos

Peruuttaminen ei ole tämän kuskin leipälaji – härski temppu päättyi täydelliseen nöyryytykseen

Väärällä kaistalla ajavan Hondan kuljettaja saa opetuksen yrittäessään kiilata liikenneruuhkassa muiden edelle.

Toiset eivät osaa tanssia, toisilla ei ole taitoja ruoanlaitossa. Liikenteessä olisi toivottavaa, että ratin takana istuvalta löytyisi edes jonkinlaista osaamista auton käsittelystä. Tämä Atlantassa kuvattu video paljastaa sen tosiasian, että kaikilta autoilu ei onnistu aivan ongelmitta.

Nimimerkki tehndn latasi YouTubeen videon, josta näkyy kahden auton eeppinen kohtaaminen. Toinen kaista on täysin tukossa, joten eräs oman elämänsä sankari päättää ohittaa jumiutuneen liikenteen vastaantulevien kaistaa ajaen.

Temppu menee pieleen siinä vaiheessa, kun videon YouTubeen ladannut mies kohtaa omalla kaistallaan tämän kärsimättömän kuljettajan. Mies ei tee liikennesääntöjä rikkovalle Hondalle tilaa vaan pakottaa väärällä kaistalla liikkuvan auton peruuttamaan.

Hondan ratissa on kuitenkin astetta kehnommilla peruutustaidoilla varustettu kuljettaja, joten lopputuloksena on melkoinen nöyryytys. Toivottavasti tästä opittiin jotain.

Lähde: Autoblog

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme