Mainos
Mainos

Poikkeuksellisen rajua rattiraivoa: Raksamies käy kimppuun, kolaroi tahallaan ja antaa lapiolla kyytiä ikkunoille

Kuorma-autojen välisen kolhaisun jälkipyykki karkasi käsistä moottoritien varressa Manchesterissa.

Ison-Britannian poliisi on julkaissut turvakameran tallentamaa kuvamateriaalia rattiraivotapauksesta Manchesterin alueella. Marraskuun alussa tapahtuneessa välikohtauksessa kuorma-auton kuljettaja ja kanssamatkustaja saavat rakennusmiehen vihat päällensä pienen sananvaihdon seurauksena moottoritien vierustassa.

Rakennusmies käy ensiksi käsiksi toiseen miehistä, jonka jälkeen hän peruuttaa avolava-autonsa törmäten kuorma-autoon. Tämän jälkeen hän antaa vielä lapiolla kyytiä kuorma-auton ikkunalle ja peileille.

Manchesterin seudun poliisilaitoksen edustaja kertoo, että tapahtumat saivat alkunsa pienestä kolhaisusta, kun osapuolet ajoivat liittymästä moottoritielle. Vahinkoja sattuu ja miehet yrittivät aluksi selvittää asiat sivistyneesti.

Poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut vakavasti välikohtauksessa, mutta rakennusmiehen raivon kohteeksi joutuneet miehet järkyttyivät hyökkäyksestä.


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme