Mainos
Mainos

Poliisi jahtasi polkupyörällään keulinutta miestä koko kesän – jäi viimein kiinni

Torontolaiset voivat viimein nukkua yönsä rauhassa. Paikallinen poliisi on nimittäin napannut kaupunkilaisia piinanneen pyöräilijän. Ja kun sanon piinanneen, tarkoitan, että kerran keulimassa kuvatun.

Toronton kaduilla viime kesänä pahennusta aiheuttanut pyöräilijä on viimein jäänyt kiinni. Kaikki sai alkunsa kesäkuun lopussa kuvatusta videosta, jonka Toronton poliisi julkaisi Instagram-tilillään. Videolla nähdään noin parikymppinen nuorimies, joka keulii polkupyörällään pitkin kaupungin katuja.

Videolla nähtävä pyöräilijä vastasi yrityksensä Instagram-tilillä hänen keulimisestaan aiheutuneeseen kohuun. Hän kertoi olevansa surullinen, että hänen keulimisensa oli nyt ainakin poliisin Instagram-tilillä rinnastettu murhiin, puukotuksiin, ammuskeluihin, ryöstöihin ja raiskauksiin.

Polkupyöräkauppaa pyörittävä mies kertoi, ettei ole koskaan törmännyt mihinkään tai kehenkään, mutta myöntää rikkoneensa liikennesääntöjä. Hän sai kutsun oikeuteen, johon hän aikoo myös mennä. Sen sijaan hän ei aio lopettaa liikenteen vilinässä keulimista, mutta lupaa pysytellä pois jalkakäytäviltä ja vastaantulevien kaistalta.

Lähde: Jalopnik

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme