Mainos
Mainos

Poliisi muistutti lumien putsaamisesta: "Rahat kannattaa käyttää mieluummin joululahjoihin, kuin turhiin sakkoihin"

Poliisilla on käynnissä tehovalvontaviikko, jossa tarkkaillaan erityisesti suojatieturvallisuutta, turvavyön käyttöä sekä kännykän käyttöä ratin takana.

Poliisi suorittaa kuluvalla viikolla taajamaliikenteen tehovalvontaa ja Kaakkois-Suomen poliisi julkaisi aiheesta myös viestin sosiaalisessa mediassa alkuviikosta. Viestissä vedottiin muun muassa yksinkertaisiinkin asioihin, joilla on merkitystä liikenneturvallisuuden kannalta, kuten lumen ja jään putsaamiseen ikkunoista.

Instagram-viestin mukaan tehovalvonnassa on kirjoitettu eniten sakkoja puhelimen käyttämisestä ajon aikana.


Lisäksi valvottiin turvavöiden käyttöä, suojatiesääntöjen noudattamista sekä ajonopeuksia. Lopuksi viestissä otettiin puheeksi lumiset auton ikkunat.

– Sitten säännöllisesti tavataan myös näitä laiskimus kuljettajia, jotka eivät viitsi lumiharjaa heilauttaa. Pyyhkijöillä aukeaa osa tuulilasista, mutta etusivuikkunoihin ne ei ihan yletä ja nekin pitäisi putsata, viestissä sivalletaan.

– Rahat kannattaa käyttää mieluummin vaikka joululahjoihin, kuin turhiin sakkoihin.

Lähde: Instagram


***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme