Mainos
Mainos

Poliisi pysähtyi tutkimaan, miksi liikenne seisoi – syy oli hellyyttävä

Poliisi joutui Teksasissa pelastustöihin liikennevaloihin pysähtyneen auton alle piiloutuneen lemmikkieläimen vuoksi.

Teksasilainen poliisi Austin Kidd huomasi Arlingtonissa, Teksasissa auton pysähtyneen keskelle tietä ja sen kuljettajan viestittävän häntä pysähtymään. Kidd pysähtyi katsomaan, mikä kuljettajalla oikein oli hätänä.

Auto oli kunnossa, mutta sen kuljettaja kertoi nähneensä kissanpennun juoksevan auton alle, kun hän oli pysähtyneenä liikennevaloihin. Kissa oli edelleen auton alla, joten kuljettaja pysäytti autonsa ja yritti pelastaa pelästyneen kissan pennun.

Kidd kurkisti auton alle ja huomasi, että kissa oli jäänyt jumiin auton takarenkaan sisään. Työparinsa avulla Kidd irroitti autosta takarenkaan ja pelasti kissanpennun ahdingosta.

Kissa kuitenkin livahti heti pakoon ja piiloutui toisen auton alle. Pelastusta suorittaneet poliisit soittivatkin seuraavaksi eläintenpelastajan apuun, joka otti kissan talteen ja vei eläinsuojaan.

Eläinpelastaja kertoi, että kissa näytti aliravitulta ja nestehukkaiselta. Näytti kuitenkin siltä, että eläin ei ollut loukkantunut muuten.


---

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme