Mainos
Mainos

Poliisi pysäyttää pahaa aavistamattoman autoilijan – syy on todellakin yllättävä!

Mies joutuu poliisin pysäyttämäksi ja kuulee elämänsä yllätyksen. Sakkolapun sijaan poliiseilla on nimittäin lahja autonkuljettajalle.

Jotain psykologista siinä lienee, että usein poliisin vilkkuvalot saavat sydämen tykyttämään. Tämä poliisin käsiin jäävä mies tuskin kuitenkaan voi edes kuvitella, minkälaisia uutisia virkavalta on tuomassa.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Poliisi ilmoittaa pysäyttäneensä kuljettajan, sillä autossa matkaavalla lapsella ei ole sääntöjen mukaista istuinta. Kuski kuitenkin ihmettelee, sillä autossa ei ole lapsia.

Yllätys on melkoinen, kun miehen vieressä istuva nainen ottaa esille raskaustestin ja paljastaa uutisensa. Auton pysäyttäneet poliisit ovat olleet onnistuneesti mukana juonessa ja toimittavat vielä tulevalle isälle sakkolapun sijaan lahjakassin.

Tämä kohtaaminen virkavallan kanssa tuskin unohtuu mieheltä koskaan.

***

Vuosia myöhemmin niistä iloisista vauvauutisista seuraa huolta ja murhetta, toivottavasti harvemmin tällä videolla näkyvää päättömyyttä kuitenkaan.


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme