Mainos
Mainos

Poliisi räjäytti aseman pihaan jätetyn epäilyttävän auton – nolo moka paljastui myöhemmin

Aamuvuoroon tulleet poliisit järjestivät pommiryhmän paikalle ja räjäyttivät Cumbrian aseman pihasta tyhjillään löytyneen Vauxhall Corsan.

Auton jo pamahdettua, selvisi, että yksi konstaapeleista oli tuonut auton poliisiaseman pihaan edellisenä iltana. Auton omistaja oli sairaskohtauksen saatuaan jouduttu viemään ambulanssikyydillä sairaalaan. Paikalla ollut konstaapeli oli luvannut huolehtia auton säilöön poliisiaseman pihaan siksi aikaa, että omistaja tervehtyy.

Auton poliisiaseman pihaan kuljettanut konstaapeli unohti kuitenkin mainita asiasta kollegoilleen. Seuraavana päivänä vuoroon saapuneet poliisit pitivät pihasta löytynyttä autoa epäilyttävänä.

Poliisin tiedottaja selitti tapahtunutta sisäisellä kommunikaatiokatkoksella. Virhe huomattiin, kun auton jäänteistä löytyi  epäilyttävien esineiden sijasta vain karamellin jämiä.

Auton omistajalle on soitettu ja ilmoitettu tapahtuneesta. Ei ole varmuutta siitä, miten sairaalahoidossa ollut potilas uutisen otti vastaan.

***


 

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme