Mainos
Mainos

Poliisin mattamusta hirviöauto kääntää päät – 4,5-litrainen V8!

Helsingin poliisilla on käytössään erikoisvarusteltu Toyota Land Cruiser, jollaista muun muassa entinen Top Gear -tähti James May ylisti maasta taivaaseen.

Tämä Land Cruiser ei ole tehdasvalmisteista mallia, vaan sen on tuunannut Toyota-modifioinneistaan tunnettu islantilainen Arctic Trucks -yhtiö, jonka LC200-koodinimellä tunnetulla varusteistolla auto on höystetty.

– Paras nelivetoinen, jolla olen koskaan ajanut, ylisti James May Top Gearissa Arctic Trucksin autosta.

Nelivetoinen auto on otettu rekisterin mukaan käyttöön 14. joulukuuta 2015. Siinä on 4,5-litrainen diesel-V8 moottori. Tehoa autossa on noin 270 hevosvoimaa.

– Auto näyttää siviiliversiolta, joten sillä voi liikkua huomiota herättämättä liikenteessä, Arctic Trucksin verkkosivuilla kerrotaan.

Poliisin auto on mattamustassa kuosissaan ja lisävarusteissaan melkoisen huomiota herättävä komistus, joka kyllä varmasti herättää huomiota liikenteessä liikkuessaan.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme