Mainos
Mainos

Porsche juhlistaa 70-vuotis juhlavuotta erikoisella tavalla – tätä ei auta nautiskella ratissa

Juhlavuosi vaatii juhlavan juoman, Porschella ajateltiin.

Pääkuvan video

Jamie Oliver tilasi perheelleen keittiöksi muokatun Land Rover Discoveryn

Alkoholin nauttiminen ja autolla ajaminen eivät sovi yhteen, mutta siitäkin huolimatta Porsche-automerkillä on nyt oma viini. Cuvée 356 on saanut nimensä Porsche 356-mallista ja kyseessä on sekoitettu cuvée valkoviini.

Viini on tuotettu Syteriassa, Itävallassa ja sen sekoituksen takana on Armin Tement. Sekoitusta tehtäessä Tement teki yhteistyötä muun muassa Porschen varapääjohtajan Josef Arweckin kanssa.

Cuvée 356 -viiniä tarjoiltiin ensimmäisen kerran Porschen vuosijuhlassa Porsche-museossa Zuffenhausenissa ja sitä on mahdollista ostaa museon lahjakaupasta. Saksassa viiniä on mahdollista myös tilata kotiin toimitettuna, mutta sitä on pakko tilata vähintään 18 pulloa kerralla. Viini maksaa 19,50 euroa pullolta.

Porsche ei ole ainoa automerkki, joka on tehnyt sivuaskelia makujen maailmaan. Yksi Volkswagenin menestystuotteista on nimittäin sen oma currywurst-makkara.


Lähde: CarBuzz

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme