Mainos
Mainos

Porschelle kunnioitettava merkkipaalu – linjalta rullasi ulos miljoonas 911

Maailmassa myydään vuosittain kymmeniä miljoonia autoja. Volyymimallien vuosittaiset valmistusmäärät ovat miljoonia. Harvinaisempien autojen kohdalla puhutaan muutamista tuhansista autoista, jolloin harva pääsee miljoonaan saakka. Porsche on saavuttanut tämän hienon merkkipaalun nyt legendaarisimman mallinsa osalta, kun Zuffenhausenin tuotantolinjalta rullasi 54 tuotantovuoden jälkeen ulos miljoonas 911.

Tämän kunnian sai kattavasti varusteltu 911 Carrera S. 911 on kuulunut Porschen mallistoon vuodesta 1963 lähtien. Malli on kohdannut hyviä ja huonoja aikoja vuosikymmenien aikana. Nykyään 911 on edelleen Porschen malliston kulmakivi ja strategisesti tärkein malli. Myynnillisesti katumaasturimallit Cayenne ja Macan ovat tärkeimpiä, ja näiden myötä Porschen vuosittainen myynti onkin noussut jo yli 200 000 kappaleeseen. Viime vuonna 911-malleja myytiin hieman yli 32 000 kappaletta.

Kuvat: Valmistaja

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme