Mainos
Mainos

Räikkösen entinen Ferrari-pomo löysi töitä sähköautofirmasta

Marco Mattiacci on nimitetty Faraday Future –sähköautoyhtiön brändi- ja liiketoimintajohtajaksi. Hän toimi Ferrarin Formula 1 –tallin päällikkönä vuonna 2014 huhtikuusta marraskuuhun.

Marco Mattiaccilta löytyy vahvaa Ferrari-taustaa työuraltaan, sillä mies on työskennellyt tallipäällikkyyden lisäksi esimerkiksi italialaisfirman Aasian ja Tyynenmeren alueen toimitusjohtajana vuosina 2006-2010 ja vastaavassa pestissä Pohjois-Amerikassa 2010-2014.

P-Amerikan tekemisistään hänet palkittiin vuonna 2012 vuoden autoalan johtaja –tittelillä. Tuolloin hän oli onnistunut kasvattamaan myyntiä ja muun muassa onnistunut nostamaan asiakastyytyväisyyttä.

Mattiaccin alaisuudessa Ferrarin pohjoisamerikkalaiset myynnit tuplaantuivat.

– Koko urani ajan olen uskonut intohimoisesti kehitystyön ja uniikin asiakaskokemuksen voimaan. Faraday Futurelle siirtyminen on minulle uskomaton mahdollisuus uudella autoalan alueella, Mattiacci kommentoi yhtiön tiedotteessa.

Faraday Futuren omistaa kiinalainen LeEco-yhtiö, jonka tavoitteena on tuoda älyominaisuuksia miltei kaikkiin kuluttajalaitteisiin, osaksi arkipäivää.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme