Mainos
Mainos

Renault kutsuu takaisin yli 15 000 autoa – syynä epäselvyydet päästöissä

Ranskalaisvalmistaja kutsuu takaisin yli 15 000 autoa liittyen päästötesteissä havaittuihin epäselvyyksiin.

Ranskan ympäristö- ja energiaministeri Ségolène Royalin mukaan takaisinkutsun tarkoituksena on saada autojen päästöt vastaamaan asetettuja standardeja.

Royal kertoo, että Renaultien päästöjä suodattavissa järjestelmissä on havaittu puutteita. Suodatus ei toimi kunnolla silloin, kun lämpötila on alle 17 astetta tai on erittäin kuuma. 

RTL-radiokanavalle antamassaan haastattelussa Royal kertoi, ettei Renault ole ainoa autovalmistaja, jonka päästöt ylittävät raja-arvot, mutta hän ei maininnut muita valmistajia nimeltä.

Renaultin kurssi koki kolauksen viime viikolla, kun ranskalaisvalmistajan tehtaille tehtiin useita ratsioita liittyen päästötesteissä havaittuihin epäselvyyksiin.

MTV Autojen tietojen mukaan takaisinkutsut koskevat Renault Captur -mallia, joita on valmistettu heinä-syyskuun aikana. Kyseisessä valmistuserässä käytettyjä moottoreita ei ole Suomen mallistossa.


Lähde: Reuters

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme