Mainos
Mainos

Robottiautokin tarvitsee kuljettajan: Google etsii tekijöitä tylsään työhön

Google rekrytoi hyvät ajotaidot omaavia henkilöitä ajamaan autonomisia autoja, työnhakusivuston ilmoituksessa kerrotaan.

Itseohjautuvan auton kuljettajan täytyy olla töissä viisi päivää viikossa ja ajaa kuudesta kahdeksaan tuntiin päivässä, jolloin hän kerää tietoja insinööritiimille.

Työntekijän palkkaamiselle on myös muita ehtoja. Esimerkiksi henkilöllä on oltava kyky pitää salaisuuksia, jotta projektin yksityiskohdat eivät paljastu. Työntekijän täytyy myös osata toimia kiivastahtisessa ympäristössä.

Ammattitaitoa, huolellisuutta ja vastuullisuutta vaaditaan kaikissa tilanteissa. Lisäksi työntekijän täytyy läpäistä monet koulutukset sekä auton sisällä että sen ulkopuolella.

Mahdollisen työntekijän on pystyttävä matkustamaan jopa yli kuukausi kerrallaan.

Business Insiderin mukaan työ ei kuitenkaan tee henkilöstä virallisesti Googlen työntekijää, jolla olisi oikeus Googlen työpaikkaetuihin, vaan sopimus on lyhytaikainen.

Sivustolla myös kerrotaan, että homma on luonnollisesti tylsempää kuin tavallisen auton ajaminen.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme