Mainos
Mainos

Ruotsalainen bussikuski katseli kännykästään elokuvaa ajaessaan – matkustaja käräytti

Turvallisuudestaan huolestunut matkustaja kuvasi linja-auton kuljettajan elokuvatuokion kesken ajon. 

Södertäljestä Tukholmaan matkalla ollutta bussia kuljettanut mies yllätti matkustajat. Valitettavasti tällä kertaa kyseessä ei ollut kovinkaan mieluisa yllätys. Sen sijaan bussikuski jäi kiinni elokuvan katselemisesta kesken ajon.

Yksi bussissa istuneista kuvasi, kuinka kuski liikkuvassa linja-autossa katsoi puhelimessaan pyörivää elokuvaa. Puhelin oli asetettu mittaristolle, ratin taakse.

Matkustajan mukaan kuljettaja ei koskenut puhelimeensa, mutta oli selvästi nähtävissä, että ruudulla näkyi koko ajan liikkuva kuva.

Lars-niminen matkustaja on kertonut liikenteen olleen ajon aikana kohtuullisen rauhallista. Keli oli kuitenkin sateinen ja vastaan tuli muutamia rekka-autoja.

– Olisi todella epämiellyttävää, jos jotain sattuisi sen takia, että kuljettajan huomio kiinnittyisi hetkeksikään muualle, Lars kommentoi Expressen-lehdelle.

Suurimman osan tuon välin matkoista ajaa liikennöintiyritys Nobina. Yhtiöllä on täysi kielto puhelimen käytöstä ajon aikana.

Nobinan edustaja Peter Hagert sanoo, että yhtiö selvittää tilannetta.

Videon tapahtumista voit katsoa Expressen-lehden sivuilta.

Lähde: Expressen

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme