Mainos
Mainos

Sähköpostiosoitteesi voi vaikuttaa autovakuutuksesi hintaan – tämä osoite tulee kaikkein kalleimmaksi

Yksi Britannian suurimmista autovakuutuksia tarjoavista yhtiöistä on myöntänyt, että tietyn palveluntarjoajan sähköpostiosoitetta käyttäneet asiakkaat ovat maksaneet vakuutuksistaan enemmän kuin muut.

Admiral on brittiläinen autovakuutusyhtiö, joka myönsi hiljattain, että Hotmail-päätteistä sähköpostiosoitetta käyttäneet asiakkaat ovat joutuneet maksamaan vakuutuksistaan muita enemmän. Verrattuna esimerkiksi Googlen Gmailin käyttäjiin, Hotmail-osoitteensa Admiralille ilmoittaneet ovat joutuneet maksamaan autonsa vakuutuksesta jopa 36 euroa enemmän vuodessa.

Admiralin mukaan vakuutuksen hintaan vaikuttavat lukuisat pienet yksityiskohdat, joista asiakkaan sähköpostiosoite on yksi. Sen mukaan "tiettyjen sähköpostiosoitteiden" käyttäjillä on muita suurempi vahinkoriski.

Sanomalehti The Sun sai selville omissa tutkimuksissaan, että myös muut autovakuutuksia tarjoavat yhtiöt nostavat vakuutuksen hintaa, mikäli asiakas ilmoittaa yhtiölle Hotmail-sähköpostiosoitteen.

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme