Mainos
Mainos

Saksa puuttui Teslan markkinointiin: Ajoavustinta ei saa enää kutsua autopilotiksi

Saksan liikenneministeriö on pyytänyt autovalmistaja Teslaa lopettamaan ohjausavustimensa kutsumisen Autopilotiksi. Nimeä pidetään kuluttajia harhaanjohtavana.

Saksan liikenneministeriön edustaja vahvisti uutistoimisto Reutersille, että ministeriö on lähettänyt kirjeen Teslalle ja pyytänyt autovalmistajaa lopettamaan Autopilot-nimityksen käyttämisen ohjausavustimestaan.

Ministeriö perustelee pyyntöään sillä, että Teslan käyttämä nimitys aiheuttaa väärinkäsityksiä ja johtaa kuluttajien odotuksia harhaan. Siksi Autopilot-nimityksen käyttäminen pitäisi lopettaa järjestelmän markkinoinnissa.

Teslalta ei ole vielä vastattu julkisesti saksalaisilta virkamiehiltä saamaansa kirjeeseen. Yhtiön perustaja Elon Musk on kuitenkin pitämässä tiedotustilaisuutta keskiviikkona.

Teslan Autopilot on kerännyt paljon arvostelua toukokuussa tapahtuneen onnettomuuden jälkeen, jossa Tesla Model S -kuljettaja kuoli törmättyään Autopilot päällä kuorma-autoon Floridassa.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme