Mainos
Mainos

Salakuvat: Opelin uusi farmari esitellään alkuvuodesta 2016

Uusi farmari Astra perustuu viisiovisen mallin tapaan Delta II -arkkitehtuurin. Se on aikaisempaa kevyempi ja siten myös taloudellisempi. Keventyminen tarkoittaa hyvää myös ajettavuuden kannalta.

Uusi Opel Astra Sports Tourer on myös aikaisempaa tilavampi. Kuvaajan bongaama testiauto oli naamioitu B-pilarista eteenpäin, joten perän muodot eivät vielä kovin tarkasti ole nähtävissä. Kattolinja jatkuu kuitenkin taakse asti varsin korkealla ja parhaimmillaan tavaratilaa löytyy 1 500 litraa.

Moottorivalikoiman pienin vaihtoehto on uusi 1,4-litrainen turbomoottori. Teholukemat sijoittuvat alussa välillä 100-200 hevosvoimaa, ja myöhemmin sekä viisioviseen että farmariin on luvassa tehokkaampia ja urheilullisempia vaihtoehtoja.

Uusi viisiovinen Astra esitellään yleisölle syyskuussa Frankfurtin autonäyttelyssä ja farmari esitellään alkuvuodesta 2016.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme