Mainos
Mainos

Satakunnan Kansa: Bemarin uusi supermalli näytillä Porissa asuntomessujen yhteydessä

Porin asuntomessujen yhteydessä on mahdollista nähdä uusien asumisen trendien lisäksi myös autoilun uusinta uutta. Satakunnan kansa uutisoi verkkosivuillaan, että messujen yhteistyökumppani BMW on tuonut paikalle i8 Roadster -auton.

Pääkuvan video

Suomalainen rallilegenda antaa monoa BMW i3:lle

Porin asuntomessujen kumppani BMW loksauttaa messualueella kävijöiden leukoja lähes 200 000 euron arvoisella i8 Roadster -autolla. Porissa nähtävän yksilön myyntihinta on runsaat 187 000 euroa. Avoversiota i8:sta ei ole vielä edes myynnissä Suomessa.

Jaana Palomäki BMW:n viestinnästä sanoo, että Poriin tuotu Roadster on ainoa koko Suomessa, Satakunnan kansa kirjoittaa verkkosivuillaan. Uutuusmalli esiteltiin markkinoille vasta puolisen vuotta sitten.

BMW i8 Roadsterissa on turboahdettu kolmesylinterinen ja 1,5-litrainen bensiinimoottori. Yhdessä sähkömoottorin kanssa BMW i8 Roadster kiihtyy nollasta sataan 4,6 sekunnissa. Poltto- ja sähkömoottorin yhteisteho on 374 hevosvoimaa.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme